Bravo, ai stil 20 Aprilie 2023 Sezonul 8 Episodul 15 Complet

bravo ai stil 20 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 15
Alina a deschis ediția de astăzi Bravo ai stil din 20 aprilie 2023 episodul 15 sezonul 8. Chiar dacă a fost emoționată, ziua s-a terminat cu bine pentru tânără.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 15 complet 20 aprilie 2023

Chiar dacă a fost puțin emoționată, pentru că Alina a pășit prima în fața juraților în ediția din data de 20 aprilie a celei mai iubite emisiunii de modă, iată că totul a fost spre bine. Tânăra a reușit să fie pe placul lui Alexandru Abagiu, a lui Maurice Munteanu și a Ralucăi Bădulescu și a obținut trei steluțe.

Mai mult decât atât, tânăra a primit complimente din partea lui Alexandru Abagiu, care a apreciat foarte tare modul în care aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a ales să se machieze și, astfel, să își pună în valoare calitățile.

Jasmine nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Aspiranta la marele premiu a ieșit din zona de confort, însă nu a avut succes în această ediție. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 15 complet 20 aprilie 2023.

Concurenta a adoptat o ținută cu influențe rock, însă nu a fost pe placul celor trei specialiști. Nici competitoarele tinerei nu au fost date pe spate de outfit-ul pe care l-a adoptat aceasta. Jasmine a dezvăluit că vrea să facă câteva schimbări în viața sa, astfel că s-a pregătit să iasă la o cafea cu Sorina, pentru a pune la cale un plan încât cele două să își schimbe atitudinea.

Jasmine a fost încrezătoare în ținuta pe care a prezentat-o în fața juraților, însă nu a reușit să îi impresioneze pe aceștia. Cei trei au criticat atât piesele vestimentare pe care le-a ales concurenta, cât și look-ul per total.

Andreea a venit direct cu steluțele la ea. Concurentele încearcă de fiecare dată să îi uimească atât pe cei trei jurați, cât și pe telespectatorii care le urmăresc din fața micilor ecrane. De această dată, Andreea a reușit să șocheze pe toată lumea în momentul în care a adus chiar ea cele trei stele mult râvnite în platoul „Bravo, ai stil!”.

Noua emisiune, bravo ai stil 20 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 15 poate fi urmarita mai jos

Concurenta a ales să poarte o pereche de cercei care au atras imediat atenția tuturor. Aceștia au forma unor stele mari, însă concurenta a avut și o surpriză, mai exact o a treia steluță. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 20 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 15.