Bravo ai stil 2 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 46 Gala 9

bravo ai stil 2 iunie 2023 sezonul 8 episodul 46
Maria a deschis gala 9 bravo ai stil sezonul 8 episodul 46 din 2 iunie 2023. Tânăra i-a dat pe spate pe jurați cu look-ul său. De când a intrat în competiție, Maria a reușit să în impresioneze pe jurați prin stylingurile pe care le-a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!”. Și în această gală concurenta i-a dat gata pe cei trei specialiști de la masa juriului, prin outfitul pe care l-a realizat pentru a face marele pas în Vegas.

În ultimele zile, Constanția și Maria au avut mai multe schimburi de replici acide, atât în platoul „Bravo, ai stil!”, cât și în culise. Cu toate acestea, tânăra a mărturisit că look-ul Mariei este pe placul ei. Concurenta a apreciat faptul că Maria a pus în scenă conceptul respectiv, însă a precizat că ar fi schimbat un anumit aspect.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 46 gala 9 complet 2 iunie 2023

Outfitul pe care l-a conturat Maria a fost foarte apreciat de către jurați, care au considerat faptul că tânăra concurentă a realizat o ținută care a respectat tema.

Alexandru Abagiu: „E un look foarte bine realizat. Îmi place în primul rând calitatea cusăturilor, a detaliului de pe zona sânilor. Îmi place că te-ai gândit la acest detaliu de cristale în zona ochilor. Aduce lumină pe față.”

Ținuta Ioanei, aspru criticată! Outfitul propus de concurentă nu s-a ridicat la așteptările juraților. Ioana a ales să poarte piese închise la culoare pentru ediția concept din această seară.
Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 46 complet 2 iunie 2023.

Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 a ales să poarte o rochie neagră, cu o jachetă și un voal, la care a asortat un buchet de trandafiri.

Beatrice și Georgiana au comentat look-ul concurentei și, în același timp, au criticat outfitul acesteia. În opinia lor, ținuta Ioanei nu a fost nici pe departe una suficient de bună pentru o gală „Bravo, ai stil!”.

Jurații au criticat dur look-ul Ioanei. Spre deosebire de celelalte tinere, care au considerat că ținuta noii concurente de la „Bravo, ai stil!” nu este suficient de bună pentru ediția concept, Raluca Bădulescu i-a spus verde în față aspirantei la marele premiu că look-ul ei nu îndeplinește nici standardele unui outfit bun pentru o zi obișnuită a competiției.

Noua emisiune, bravo ai stil 2 iunie 2023 sezonul 8 episodul 46 poate fi urmarita mai jos

Raluca Bădulescu: „Nu știu că se spun. Situația este în felul următor: ceea ce porți tu nu este o ținută nici măcar pentru cursul săptămânii la Bravo, ai stil! Ținând cont de conceptul din seara aceasta, care este extrem de generos, tu ai ales să vii cu o rochie neagră, previzibilă, urâtă, o jachetă neagră urâtă, niște bocanci care nu sunt bocanci. Asta nu este nimic. Ținuta pe care a făcut-o nici măcar nu era la mișto, că dacă era la mișto era mai bine.” Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 2 iunie 2023 episodul 8 sezonul 46.