Bravo ai stil 19 Aprilie 2023 Sezonul 8 Episodul 14 Gratuit

bravo ai stil 19 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 14
Maurice Munteanu a corectat-o pe Beatrice la Bravo, ai stil 2023, după ce ar fi numit greșit materialul jachetei pe care o poartă.

În episodul 14 sezonul 8 Bravo  ai stil 19 aprilie 2023, Beatrice a venit în platou cu o ținută special gândită pentru a participa la o întâlnire cu o trupă rock. Concurenta le-a spus tuturor povestea ei și unde a decis să meargă purtând această ținută.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 14 complet 19 aprilie 2023

Beatrice: Merg să îmi fac treaba de soră mai mare. Sunt singură la părinți, dar am trei verișori care îmi sunt ca frații.

După ce a fost nominalizată să își spună părerea despre ținuta lui Beatrice, Iris i-a mărturisit colegei sale că nu îi place materialul jachetei pe care o poartă, deoarece pare unul ieftin. Beatrice și-a apărat ținuta, însă argumentul pe care l-a dat i-a acaparat atenția juratului Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu a intervenit imediat după ce a auzit discuția dintre cele două concurente. Juratul i-a spus lui Beatrice că explicația ei nu a fost una corectă, în contextul în care taftaua, materialul din care jacheta este făcută, are întotdeauna un aspect fâșos. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 14 complet 19 aprilie 2023.

Iris a făcut un clasament între colegele ei de platou. Concurenta de la Bravo, ai stil a dezvăluit cine are un adevărat potențial în emisiune.

În episodul 14 sezonul 8 Bravo, ai stil 19 aprilie 2023, Iris le-a spus direct concurentelor ce părere are despre ele și parcursul în emisiune. Ilinca Vandici rugat-o pe tânără să detalieze declarațiile pe care le-a făcut recent în culise. Ea a dezvăluit că nu se simte amenințată de niciuna dintre colegele ei.

Iris a mărturisit că fetele care au cel mai mare potențial în competiție sunt Jasmine, Andreea, Alina și Sorina, aspect care se poate observa și în topul clasamentului. Iris a mai dezvăluit și care sunt concurentele care ar putea face mai multe în competiție.

Noua emisiune, bravo ai stil 19 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 14 poate fi urmarita mai jos

Alina, Iris și Jasmine au dezvăluit că au ajutat-o de mai multe ori pe Constanția în crearea ținutelor și i-au dat din piesele lor stilistice.Mai mult decât atât, Jasmine a spus despre colega ei de platou că nu își dă destul de mult interesul și că este de părere că nu își investește banii pe care îi primește în ținute. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 19 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 14.


error: Content is protected !!