Bravo ai stil 17 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 34

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 34
Beatrice de la Bravo ai stil 17 mai 2023 sezonul 8 episodul 34 a intrat în vizorul concurentelor! Tânăra a fost luată la întrebări în culise de către Andreea și Constanția, care i-au transmis că nu acceptă niciodată părerile lor sau ale altor fete cu privire la ținutele ei.

Chiar dacă au declarat de nenumărate ori că nu trebuie să o ia personal, Andreea este de părere că se atacă de fiecare dată când aude alte păreri. Discuția a început după o discuție în care Beatrice a fost comparată cu un „iepuraș malefic”.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 34 complet 17 mai 2023

Beatrice a dezvăluit motivul pentru care, de multe ori, ia comentariile fetelor personal. Concurenta a mărturisit că este foarte sigură pe ținutele ei și de aceea adoptă această atitudine.

Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a ajuns la a treia ei apariție în competiție, iar colegele și jurații încep să fie din ce în ce mai direcți cu ea. În ediția de miercuri, 17 mai 2023, noua concurentă din sezonul 8 a venit îmbrăcată într-o rochie ală, care a primit doar complimente, însă accesorizarea a lăsat de dorit.

Georgiana a primit o singură steluță în a treia ei apariție la Bravo, ai stil 2023. Alexandru Abagiu a fost cel care i-a oferit calificativul concurentei. Chiar dacă a ales să poarte o rochie frumoasă, care iese în evidență, problema a fost accesorizarea. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 34 complet 17 mai 2023.

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a venit în emisiunea de miercuri, 17 mai 2023, cu un look care a primit aprecierile juraților. Concurenta a venit într-un compleu total neașteptat, făcut de o colegă de la facultate, care dădea aspectul de rugină. În realitate, complexul chiar era făcut din rugină, ceea ce i-a impresionat pe jurați.

Maria a primit trei steluțe din partea juraților de la Bravo, ai stil 2023. Alexandru Abagiu i-a spus concurentei că este un exemplu din punctul de vedere al modului în care și-a aranjat părul.

Noua emisiune, bravo ai stil 17 mai 2023 sezonul 8 episodul 34 poate fi urmarita mai jos

Raluca Bădulescu: Inutil să spun că îmi place foarte mult combinația pe care ai făcut-o. Întâmplător sau nu, să nu fim acuzate de vreo discuție, jacheta este de la același brand, cea pe care o port eu cu a ta. Jacheta pare un pic învechită, piele puțin învechită, exact asta o face perfectă în contextul stilistic în care ai încadrat-o. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 17 mai 2023 episodul 8 sezonul 34.


error: Content is protected !!