Bravo ai stil 17 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 56 Gala 11

bravo ai stil 17 iunie 2023 sezonul 8 episodul 56
Jasmine a deschis editia concept de astazi bravo ai stil 17 iunie 2023 sezonul 8 episodul 56 gala 11, chiar dacă aceasta a intrziat si a fost ultima concurentă care a ajuns la filmări.

Jasmine a intrat recent în competiția Bravo, ai stil 2023 și a avut ocazia să deschidă ediția concept din această săptămână, difuzată sâmbătă, 17 iunie 2023, pe Kanal D2. Ediția concept a săptămânii este „Candyland”, iar concurenta a avut un moment spectaculos în platou, iar printre invitații s-a aflat chiar și fratele ei.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 56 complet 17 iunie 2023

Ilinca Vandici a aflat că Jasmine a întârziat două ore la filmări, în contextul în care toate fetele au un program bine stabilit. Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 trebuie să ajungă la studio la ora 09:00, iar Jasmine a întârziat aproape două ore.

Concurenta i-a explicat prezentatoarei că a anunțat din timp că întârzie, asta deoarece a ales să se machieze în altă parte și nu mai avea nevoie să facă acest lucru la studio. Acestea fiind spuse, Ilinca Vandici i-a adus aminte regulile competiție și că programul trebuie respectat de fiecare concurentă în parte.

Ilinca Vandici: Vreau să îți spun și ție, pentru că ai intrat recent în competiția noastră, că aveți un program pe care îl respectă toată lumea, indiferent că alegeți să vă faceți în altă parte sau să veniți aici. Programul e program, trebuie respectat, toată lumea știe asta. Ar trebui și tu să ții cont pentru că mai mult ca sigur ai capacitatea să te organizezi și să reușești să pui lucrurile cap la cap în timp util. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 56 complet 17 iunie 2023.

Replici dure în platoul Bravo, ai stil 2023, după ce Iris a declarat că Andreea este în continuare în competiție datorită fetelor care s-au certat cu ea. Ea este de părere că Andreea ar fi fost eliminată din competiție până acum, asta dacă nu existau mai multe conflicte între ea și celelalte concurente, care pe ea au pus-o în postura de victimă.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 s-a apărat și a declarat că aceste certuri nu au fost singurele care au ajutat-o să fie votată și plăcută de oamenii de acasă. Ea a mărturisit că este jignită de Iris în fiecare competiție și nu este asumată în ceea ce o privește, comentarii pe care Iris le-a negat.

Noua emisiune, bravo ai stil 17 iunie 2023 sezonul 8 episodul 56 poate fi urmarita mai jos

Andreea: Dacă nu sunt ca tine și nu sunt răutăcioasă și nu mă afirm în modul ăsta nu înseamnă acest lucru. Cred că oamenii de acasă au văzut acest lucru și nu trebuie să mă jignești din nou. Tu aici mă jignești în fiecare ediție și nu știu dacă e ok să ai această pretenție, de ce te miră. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 17 iunie 2023 episodul 8 sezonul 56.