Bravo ai stil 16 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 33

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 33
Georgiana, noua concurentă de la Bravo ai stil 16 mai 2023 sezonul 8 episodul 33, a primit trei steluțe din partea juraților. Georgiana a făcut deja furori din a doua ei ediție. Tânăra a început deja să se împrietenească cu colegele ei de platou. În timp ce se pregăteau în emisiune, ele au avut ideea de a să măsura, iar Georgiana a fost concurenta cea mai aproape de proporțiile unui fotomodel.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 33 complet 16 mai 2023

Legat de ținuta cu care s-a prezentat în ediția de marți, 16 mai 2023, Georgianei i s-a reproșat faptul că a venit cu o ținută simplă.

Georgiana a primit trei steluțe din partea juraților, însă cu o singură condiție. Chiar dacă ținuta a fost una bună, care o avantaja, styling-ul nu a fost terminat. Raluca Bădulescu i-a transmis că va trebui să vină mult mai pregătită în edițiile următoare.

Andreea a aflat în ultima gală concept că este cea mai votată dintre concurentele emisiunii, cu aproape jumătate dintre voturi. Întrebată cum crede că a reușit să ajungă în top, Andreea a mărturisit că telespectatorii au observat cât de mult se dedică acestei competiții. Beatrice a avut o reacție neașteptată în culise, când a mărturisit că primul ei gând a fost că și-a cumpărat cartele și s-a votat singură. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 33 complet 16 mai 2023.

Beatrice a recunoscut în fața Andreei că a spus că și-ar fi cumpărat singură cartele pentru voturi, însă între timp a observat cât este de susținută și iubită de cei de acasă.

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că fanii Andreei tind să devină destul de agresivi la adresa celorlalte concurente. Ea este de părere că este foarte greu să ai o discuție în contradictoriu cu Andreea din acest motiv, deoarece poți catalogat drept un personaj negativ.

Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a venit în ediția de marți, 16 mai 2023, cu o ținută din denim, pe care a accesorizat-o cu mai multe elemente roșii. Ținuta concurentei a atras imediat atenția juraților, dar și concurentelor.

Noua emisiune, bravo ai stil 16 mai 2023 sezonul 8 episodul 33 poate fi urmarita mai jos

Constanția s-a prezentat în competiție cu o ținută câștigătoare! Alexandru Abagiu i-a mărturisit concurentei că o avantajează mult rujul roș, motiv pentru care ar trebui să jongleze și cu alte culori. Cu toate acestea, juratul i-a atras din nou atenția cu privire la păr și că nu îl coafează diferit.

Un element din ținută care le-a atras atenția juraților a fost că Constanția și-a pus șosete din latex cu sandale, care pe micile ecrane arată ca o pereche de cizme. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 16 mai 2023 episodul 8 sezonul 33.