Bravo ai stil 16 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 55 Reluare

bravo ai stil 16 iunie 2023 sezonul 8 episodul 55

Ioana de la Bravo ai stil 16 iunie 2023 sezonul 8 episodul 55 a mărturisit că este o diferență între ce și-a imaginat că va fi experiența ei în emisiunea și realitatea. Concurenta avea așteptări mult mai mari cu privire la energia dintre concurente din spatele camerelor, motiv pentru care s-ar fi așteptat să se distreze mult mai mult. Pe lângă acest aspect, este dezamăgită și de faptul că nu reușește să facă progrese stilistice și să ia steluțe din partea juraților

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că nu a reușit să se adapteze emisiunii, motiv pentru care a început să se gândească dacă locul ei este aici. Momentul care a făcut-o să reflecteze asupra acestui fapt a fost când Raluca Bădulescu le-a spus concurentelor că sunt multe alte fete care și-ar dori să fie în locul lor.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 55 complet 16 iunie 2023

Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a încercat să aducă în platou un look interesant, însă a dat greș. Nici concurentele nu au fost impresionate de colanții cu care s-a prezentat, fiind o pereche de colanți cu un picior gol.

Nu doar că ținuta propusă a fost una greșită din multe de vedere, însă Georgiana a fost taxată de jurați pentru a venit a treia oară în emisiune cu aceeași geacă de piele. Colanții au fost cel mai criticat element din ținuta propusă de Georgiana în această seară la Bravo, ai stil 2023. Concurenta a declarat că și-a dorit să vină cu ceva imprevizibil, însă a dat greș.

Raluca Bădulescu: O să zică lumea de acasă că am ceva cu tine, dar mă agiți. De câte ori ai purtat geaca asta în emisiune? E repetitivă, există și alte variante de haine. Problema cea mai gravă a acestei ținute este nenorocirea aia de colant pe un picior. Niciun om omenesc să nu facă asta.

Un sfat pentru acasă. Vă rugăm când aveți dorința de a nu pune o mânecă la un sacou, puneți-l! Nu există să nu ai un crac la un pantalon. Te rog zi-mi tu de ce.Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 55 complet 16 iunie 2023.

Noua emisiune, bravo ai stil 16 iunie 2023 sezonul 8 episodul 55 poate fi urmarita mai jos

Alexandru Abagiu: Pisica a menționat foarte bine legat de geacă. E a treia oară când te vedem cu geaca biker. Am niște cercei sub formă de inimă, ar putea să funcționeze. Am toate acele elemente foarte rock n roll, dar nu merg. Puteai să scapi de fardul mov fără nicio problemă. Mi se pare că nu asculți.

Maurice Munteanu: Ce e cu năvodul? De ce? Ce e cu cracul? O să mă urmărească. Aia nu e geanta. Sincer, ție îți place geanta aia? Detest gențile astea care au lanț. Nu e bine, puiule. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 16 iunie 2023 episodul 8 sezonul 55.


error: Content is protected !!