Bravo ai stil 16 August 2023 Sezonul 8 Episodul 87 Complet

bravo ai stil 16 august 2023 sezonul 8 episodul 87

Emisiunea s-a mutat pe postul nativ, kanal, de la ora 22:30, odată cu ediția specială “Bravo, ai stil sezonul 8 episodul 87 reluare 16 august 2023!”, care va da startul sezonului cu numărul 8 al îndrăgitului show.
În ziua lansării postului, in aprilie, prima ediție a noului sezon “Bravo, ai stil! 16 august 2023 sezonul 8 episodul 87” va putea fi urmărită de fanii show-ului, de la ora 22:30, iar de săptămâna viitoare emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, de la aceeași oră.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 87 complet 16 august 2023

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România intră de duminică, aprilie,

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la kanal2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Din aprilie, cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 87 complet 16 august 2023.

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” 2023 a oferit detalii din culise despre sezonul 8, dar și despre concurente. După ani de zile în care concurentele au fost celebrități din România, Ilinca Vandici a mărturisit că show-ul se întoarce la origini, cu noi pretendente pentru marele premiu, care sunt necunocute publicului. Prezentatoarea a mărturisit că fetele sunt determinate să câștige, iar una dintre ele a visat ani de zile că va ajunge să defileze în emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Ilinca Vandici a vorbit și despre noul membru de la masa juriului „Bravo, ai stil!” 2023: Alexandru Abagiu. Prezentatoarea emisiunii a dezvăluit că vestea a venit ca o bucurie imensă pentru ea, cât și pentru ceilalți doi jurați: Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Cei trei jurați ai emisiunii Bavo, ai stil 2023- Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu- au făcut și primele declarații despre concurentele sezonului 8. Raluca Bădulescu este de părere că cele 16 concurente, pe lângă frumsețe, au personalitatea și voința pentru acest show.

Noua emisiune, bravo ai stil 16 august 2023 sezonul 8 episodul 87 poate fi urmarita mai jos

„Totul în jurul meu arată splendid. Totul strălucește. Am lipsit foarte mult timp de pe micile ecrane, e cași cum n-am plecat niciodată.

Pentru noi chiar este acasă, chiar este familie. E tot ce ne dorim mai mult, să fim aici cu toții.
Foarte multe concurente din sezonul actual fac parte din generația care acum câțiva ani de zile se uitau la Bravo, ai stil și visau să intre, dar nu aveau vârsta necesară. Pentru noi e complimentul suprem. Știu vorbele, știu concurentele, sunt foarte pregătite. Știu tot ceea ce se întâmplă”, a declarat Raluca Bădulescu. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 16 august 2023 episodul 87 sezonul 8.