Bravo ai stil 15 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 54 Reluare

bravo ai stil 15 iunie 2023 sezonul 8 episodul 54
Ioana nu a obținut nicio steluță astazi, la bravo ai stil din 15 iunie 2023 sezonul 8 episodul 54 reluare. Urmareste aici ce a declarat concurenta după jurizare! Ioana de la Bravo, ai stil 2023 nu a reușit să impresioneze în ediția de joi seara, 15 iunie 2023. Concurenta a vrut să prezinte o ținută care să ducă cu gândul spre Spania, însă rezultatul a fost unul opus, susțin jurații. Nici concurentele nu au fost date pe spate de look-ul propus de colega lor.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 54 complet 15 iunie 2023

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 nu a primit nicio steluță din partea celor trei jurați, care i-au explicat concurentei greșelile stilistice pe care le-a făcut.

Raluca Bădulescu i-a mărturisit că și-ar fi dorit să vadă mai multe din partea ei, în contextul în care poate fi reprezentanta femeilor de peste 30 de ani care se uită la emisiune.

Raluca Bădulescu: Tu faci parte dintr-o categorie de vârstă, care este majoritar publicul acestei emisiuni, adică peste 30 de ani. Tu poți fi reprezentanta lor. Tu poți fi o voce pentru această categorie, nu vreau ca tu să ataci și să încasezi, aș vrea să ai styling-uri bune.

Ce înseamnă cămașa asta, care te strânge pe piept groaznic? Volumul mânecilor e foarte frumos, fusta la lungime e indecisă, pantofii sunt de lac, fără toc.

La testimoniale, Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a vorbit sincer despre parcursul ei din ultimele ediții. Concurenta a mărturisit că nu se mai regăsește și simte că locul ei nu este în emisiune.

Ioana: Nu știu dacă e locul meu aici. Din ultimele gale, poate strict din punct de vedere vestimentar, nu mă simt în largul meu, nu mă încarc cu energia cu care mă așteptam să mă încarc.

Noua emisiune, bravo ai stil 15 iunie 2023 sezonul 8 episodul 54 poate fi urmarita mai jos

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a atras atenția concurentelor prin comportamentul ei, care a început să ridice semne de întrebare. Rebecca i-a reproșat faptul că personalitatea ei nu reușește să depășească sticla și că și-ar dori să o vadă cu mai multă energie atunci când este pe scena de la Bravo, ai stil 2023.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a recunoscut că are mai multe suspiciuni cu privire la colega ei, Maria. Ea a observat că există o perioadă de timp în care Maria nu a postat nimic pe pagina ei de Instagram, perioadă din care nu își poate da seama cu ce se ocupa. Alexandra a presupus că Maria și-ar fi putut ascunde anumite postări, pentru a avea un Instagram „curat” în timpul parcursului ei din emisiune. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 15 iunie 2023 episodul 8 sezonul 54.


error: Content is protected !!