Bravo ai stil 13 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 53 Online

bravo ai stil 13 iunie 2023 sezonul 8 episodul 53

Jurații au observat imediat acest detaliu, astazi la bravo ai stil 13 iunie 2023 sezonul 8 episodul 53! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 s-a făcut imediat remarcată.

Jasmine a intrat de ieri în competiția de fashion și a reușit deja să se facă remarcată.
Pe lângă ținutele pe care le-a prezentat și energia cu care a intrat din prima pe porțile emisiunii, mai există un detaliu care nu a rămas neobservat cu privire la aspectul tinerei.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 53 complet 13 iunie 2023

Jurații au comparat-o pe cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 cu fosta concurentă, Emily Burghelea, care a participat la show-ul de fashion în cadrul sezonului cu numărul 3 al emisiunii. Alexandru Abagiu a fost cel care i-a spus Jasminei că are trăsături asemănătoare cu ale vedetei, moment în care noua concurentă a dezvăluit că nu este nici pe departe pentru prima dată când aude acest lucru.

Alexandra a comentat look-ul competitoarei sale și a avut mai mult cuvinte de laudă la adresa outfitului acesteia. Ținuta pe care a prezentat-o Jasmine în această seară a fost și pe placul Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu, care au apreciat look-ul tinerei. Totuși, Maurice Munteanu nu a fost deloc impresionat de piesele vestimentare pe care le-a purtat Jasmine și nu s-a ferit să îi spună verde în față acest lucru. În final, Jasmine a obținut două steluțe.

Raluca Bădulescu: „Moimeala aia de fustă cred că i-ar plăcea și lui Iris pentru că Iris pe parcurs a purtat niște tartane d-astea de le-a zăpăcit. Bretonul ăla tăiat cu cioburi, de n ori am vrut breton așa scurt, nu mi l-am făcut niciodată, cred că a venit momentul.” Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 53 complet 13 iunie 2023.

Maurice Munteanu: „Fusta mi se pare oribilă, nu urâtă, oribilă. Colțurile astea mă agită groaznic la tipul ăsta de produs, dar problema este alta, că această geantă city bag motorcycle nu are nicio legătură cu încălțările. Sunt brand-uri care pot fi mixate între ele și altele care nu pot fi mixate între ele niciodată. În partea de sus mie mi se pare că ești prea machiată, ești mască. Mie nu-mi place nimic.”.

Andreea, copleșită de emoții. Concurenta nu a primit nici măcar o steluță în această seară din partea juraților. Andreea a prezentat un look ușor provocator în această seară. Chiar dacă tânăra și-a dat silința, aceasta nu a reușit să obțină nici măcar o steluță.

Jurații nu au fost deloc încântați de felul în care s-a prezentat aspiranta la marele premiu „Bravo, ai stil!” 2023, iar calificativele au fost pe măsură.

Noua emisiune, bravo ai stil 13 iunie 2023 sezonul 8 episodul 53 poate fi urmarita mai jos

Jasmine și Rebecca au comentat look-ul din această seară al Andreei. În timp ce Jasmine a vrut să afle care a fost sursa de inspirație de la care a pornit competitoarea sa atunci când a realizat look-ul, Rebecca a luat-o puțin la rost pe Andreea pentru că aceasta a considerat că nu accesorizează corespunzător ținutele pe care le-a prezentat pe parcursul timpului în platou. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 13 iunie 2023 episodul 8 sezonul 53.


error: Content is protected !!