Bravo ai stil 12 Iulie 2023 Sezonul 8 Episodul 72 Reluare

bravo ai stil 12 iulie 2023 sezonul 8 episodul 72
În această seară, la Bravo ai stil 12 iulie 2023 sezonul 8 episodul 72, cei trei jurati se declară profund dezamăgiți de modul în care una dintre concurente isi conturează si prezintă propriul stil vestimentar. De asemenea, contracandidatele acesteia de la Bravo, ai stil! nu au ezitat să pună la zid propunerea vestimentară a Ioanei.

Maurice Munteanu critica în mod direct alegerile de styling vestimentar și coafură ale acesteia, aducand în discuție lipsa unui look proaspăt, dar si accesorizarea care a afectat coerența look-ului in intregime.

“Styling-ul este invechit, ai vrut sa faci o chestie de inceput de ‘90, nu a iesit.

Coafura pe mine ma sperie! Iti spun foarte sincer. Geanta nu are nicio legatura cu pantofii, intentia este buna dar se reuseste o chestie deloc fresh ”, comenteaza Maurice Munteanu.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 72 complet 12 iulie 2023

Alexandru Abagiu a apreciat îndrăzneala concurentei în privința liniei de eyeliner, dar a gasit si minusuri prezentarii. “ Apreciez linia de eyeliner, in sfarsit incepe sa urce pe directia corecta, dar restul de la nivelul capului este foarte gresit… Zona de contur a capului tau trebuie completata tot timpul cu un spray in culoarea radacinilor tale…”, spune alexandru Abagiu.

Andreea a recunoscut că a legat o frumoasă prietenie cu Aza și cu Jasmine și se înțeleg bine atât în cadrul competiției Bravo, ai stil, cât și dincolo de platourile de filmare! Jasmine a dat cărțile pe față și a declarat că nu simte că este în nicio tabăra! „Dacă voi avea ceva să reproșez o voi face fără să menajez pe cineva!”

Competiția Bravo, ai stil devine din ce în ce mai aprigă și mai dificilă, iar concurentele lupta cu toate armele pentru a se menține cât mai sus în clasamentul steluțelor și își doresc totodată să evolueze cât mai mult și mai frumos în cadrul show-ului și să aducă în față juraților ținute tot mai reușite. În ediția din această seară, Ilinca Vandici a provocat-o pe Aza să povestească despre ceea ce a discutat recent în culise cu Andreea și Jasmine. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 72 complet 12 iulie 2023.

În ediția de astăzi a emisiunii Bravo, ai stil, Aza și Andreea au făcut declarații neașteptate despre faptul că au legat o frumoasă prietenie, deși se află într-o competiție strânsă și lupta pentru același scop suprem. Acestea au recunoscut că li s-a alăturat și Jasmine și astfel au format un trio de pomină și se simt foarte bine împreună chiar și în afară platourilor de filmare.

Noua emisiune, bravo ai stil 12 iulie 2023 sezonul 8 episodul 72 poate fi urmarita mai jos

Pe de alta parte insa, Jasmine a mărturisit in platoul emisiunii Bravo ai stil, după ce a privit înregistrarea cu replicile colegelor sale din culise, faptul ca si ea s-a apropiat de Andreea si de Aza si ca se considera prietena lor, însă dincolo de aceasta prietenie, este conștientă de faptul ca se afla într-o competiție si nici ele nu trebuie sa uite acest lucru. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 12 iulie 2023 episodul 72 sezonul 8.


error: Content is protected !!