Bravo ai stil 10 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 29

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 29
Carina, copleșită de lipsa familiei sale la bravo ai stil 10 mai 2023 sezonul 8 episodul 29 integral. Tânăra din Timișoara a mărturisit că se simte singură la București. A trecut deja mai mult de o lună de când sezonul cu numărul 8 al celei mai iubite competiții de fashion din țara noastră a debutat.

Cele mai multe concurente nu locuiau în Capitală înainte de a lua parte la „Bravo, ai stil!”, așa că pentru a concura în cadrul competiției au fost nevoite să petreacă cât mai mult timp în București, departe de cei dragi de acasă.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 29 complet 10 mai 2023

Tânăra din Timișoara își vede mult mai rar părinții acum că își petrece aproape tot timpul la București. Până acum, aceasta a încercat să reziste fără cei dragi, însă iată că dorul de casă a copleșit-o în cele din urmă.

Andreea a mărturisit că a fost emoționată de sinceritatea competitoarei sale. Chiar dacă a dezvăluit că înțelege supărarea Carinei, în ceea ce privește ținuta acesteia, tânăra studentă nu a avut cuvinte de laudă. Ținuta Carinei din această seară nu i-a adus nici măcar o steluță tinerei concurente, pentru că look-ul total nu a fost pe placul celor trei jurați. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 29 complet 10 mai 2023.

Diana a răbufnit la adresa Constanției. Noua concurentă nu s-a abținut deloc în fața competitoarei sale. Diana a ales să prezinte o ținută sexy pentru a se plimba pe străzile Italiei alături de o influenceriță celebră. Iată însă că look-ul nu a fost apreciat nici de către celelalte competitoare și nici de către jurați.

Alina a fost cea care a comentat outfit-ul Dianei în ediția din această seară. La un moment dat, în discuție a intervenit și Constanția, ceea ce a deranjat-o extrem de tare pe noua concurentă.

Cei trei jurați nu au fost deloc impresionați de look-ul Dianei. Acestora nu le-au plăcut nici piesele vestimentare pe care concurenta le-a prezentat și nici modul în care aceasta s-a coafat.

Noua emisiune, bravo ai stil 10 mai 2023 sezonul 8 episodul 29 poate fi urmarita mai jos

Alexandru Abagiu: „Avem cocurile spațiale. Suntem într-un moment al competiției destul de înaintat și schemele astea de stil care vor să ascundă niște lipsuri nu mai funcționează, nu o să mai treacă pe sub radarul nostru. Mi se pare că partea de beauty e frumoasă, cocurile astea ar fi putut fi frumoase dacă ar fi avut o explicație pe care să mi-o dai.”

Dezamăgiți de look-ul pe care l-a prezentat Diana, cei trei jurați nu i-au acordat concurentei nici măcar o ținută. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 10 mai 2023 episodul 8 sezonul 29.


error: Content is protected !!