Bravo ai stil 1 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 22

bravo ai stil 1 mai 2023 sezonul 8 episodul 22

Constanția a dezvaluit la Bravo ai stil 1 mai 2023 sezonul 8 episodul 22 că a fost deranjată de ultima nominalizare spre eliminare din gală. Luiza, Alina, Beatrice și Milena au fost concurentele care au nominalizat-o spre eliminare pe Constanția în ultima ediție concept.

În culisele emisiunii, ea a vorbit cu Beatrice și Alina, cărora le-a explicat că voturile lor nu au fost justificate, în contextul în care nu consideră că ar fi avut cea mai slabă ținută. Beatrice este de părere că jurații au o afinitate pentru Constanția, motiv pentru care a primit mai multe steluțe decât ar fi meritat.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 22 complet 1 mai 2023

Constanția: Ai spus că ținutele mele sunt apreciate de jurați și nu ar trebui. Toată lumea își amintește ce faci prost, nu își amintește și ce faci bine. Eu am diversificat, tu ai experimentat, sunt două lucruri diferite.

Alina a mărturisit că fiecare concurentă în parte i-a explicat Constanției același lucru, însă ea se consideră neînțeleasă. Mai mult decât atât, ea nu acceptă sfaturi sau păreri din partea lor. Beatrice este de părere că jurații au văzut un potențial în Constanția, motiv pentru care trec cu vederea mai ușor peste ținutele eșuate.

Luiza s-a aflat săptămâni la rând printre ultimele concurente din clasamentul steluțelor. Acum, tânăra se află în topul clasamentului, iar în ultima gală a primit 5 pe linie! Luiza a dezvăluit că este foarte fericită că a început să primească tot mai multe steluțe și că ținutele ei sunt apreciate. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 22 complet 1 mai 2023.

Luiza a primit două steluțe în prima ediție a săptămânii cu numărul 5, una din partea lui Maurice Munteanu și următoarea din partea lui Alexandru Abagiu. Raluca Bădulescu nu a fost impresionată de ținuta pe care a ales-o în această seară, motiv pentru care nu i-a dat steluță.

Pe de altă parte, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au observat și apreciază evoluția ei stilistică, dar și în atitudine.

Diana este noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023, sezonul 8. Tânăra de 25 de ani a lucrat în Parlamentul României.

Noua emisiune, bravo ai stil 1 mai 2023 sezonul 8 episodul 22 poate fi urmarita mai jos

Cea mai urmărită emisiunea despre modă din România și-a deschis porțile pentru o nouă concurentă! Diana are 25 de ani și este hotărâtă să câștige „Bravo, ai stil” 2023. Concurenta și-a făcut debutul în săptămâna a cincea, iar celelalte fete au primit-o cu brațele deschise.

Diana de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că a lucrat în Parlamentul României, însă nu s-a regăsit. În momentul de față este model pentru mai multe site-uri de haine, iar visul ei este să ajungă cât mai departe în competiția Bravo, ai stil 2023. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 1 mai 2023 episodul 8 sezonul 22.


error: Content is protected !!