Bravo ai stil 1 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 45 Integral

bravo ai stil 2 iunie 2023 sezonul 8 episodul 45
Andreea, apariție de poveste la Bravo ai stil din 1 iunie 2023 sezonul 8 episodul 45. Look-ul tinerei i-a cucerit pe cei trei jurați. Andreea a ales să poarte o ținută foarte romantică, la care a asortat cel mai nou vinil al Lana del Rey, pe care a dezvăluit că l-a primit de la băiatul care a făcut parte din poveștile sale în această săptămână.

Chiar dacă look-ul a fost pe placul juraților, Carina nu a fost deloc impresionată de ținuta Andreei, ceea ce nu s-a ferit deloc să arate. Nici Ioana nu a fost încântată de ceea ce a propus Andreea, însă noua concurentă a apreciat alegerea muzicală. Faptul că Ioana și Carina au spus că look-ul Andreei nu este pe gustul lor i-a ridicat anumite semne de întrebare Ralucăi Bădulescu. În continuare, jurata i-a spus concurentei că îi apreciază ținuta.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 45 complet 1 iunie 2023

Constanția are suspiciuni cu privire la ținutele Mariei. Cele două tinere au avut un schimb aprins de replici în platoul emisiunii.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la kanal2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Maria a fost lăudată în ediția precedentă după ce a prezentat un styling catalogat de jurați drept „definiția luxului”. Ulterior, Constanția i-a dezvăluit Mariei că a intrat la multe bănuieli legate de felul în care Maria își realizează ținutele. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 45 complet 1 iunie 2023.

Constanția a acuzat-o pe Maria că beneficiază de foarte mult ajutor în realizarea ținutelor pentru că, în opinia sa, nu ar avea când să realizeze toate aceste styling-uri, din lipsă de timp. Constanția i-a spus verde în față Mariei că, în opinia ei, noua concurentă a copiat lucrarea de licență. Afirmația a scos-o din minți pe Maria, care nu a vrut să îi dea explicații competitoarei sale.

În această ediție a sezonului cu numărul 8 „Bravo, ai stil!” 2023, cea mai nouă concurentă din cadrul emisiunii de fashion a ales ca inspirație un look iconic.
Astfel, tânăra a purtat o reinterpretare a celebrei „revenge dress”, care a fost foarte apreciată, atât de către colegele sale, cât și de către jurați.

Noua emisiune, bravo ai stil 1 iunie 2023 sezonul 8 episodul 45 poate fi urmarita mai jos

Carina și Maria au comentat ținuta Ioanei. Cele două concurente au fost impresionate de cât de bine îi punea în evidență rochia trupul noii concurente. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 1 iunie 2023 episodul 8 sezonul 45.


error: Content is protected !!