Survivor Romania 22 Mai 2023 Sezonul 4 Episodul 59 Online

cand incepe survivor romania sezonul 4 online integral 2023
Luni, 22 mai 2023, la survivor romania sezonul 4 episodul 59 online, telespectatorii vor putea urmări o nouă ediție a emisiuniii. Mai este puțin până la marea finală, iar fiecare dintre cei cinci concurenți rămași speră să câștige premiul cel mare. La Survivor România începe săptămâna finalei, așa că telespectatorii vor mai putea urmări doar trei ediții ale acestui sezon. Au mai rămas doar cinci concurenți în lupta pentru marele premiu, și anume Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Alexandra Ciomag.

Săptămâna trecută, Ștefania Stănilă a fost eliminată din competiție și a ratat șansa de a ajunge în finala de miercuri, 24 mai. Campioana la gimnastică s-a aflat la nominalizare cu Alexandra Ciomag și Andrei Krișan. Acesta din urmă le-a mulțumit celor de acasă că l-au votat în număr mare.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 59 din 22 mai 2023

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje.

După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu în valoare de 100.000 euro.

Așadar, echipa este formată din: Carmen Grebenișan (creatoare de conținut și antreprenor), Jorge (cântăreț și prezentator TV), Ada Dumitru (actriță), Ionuț Iftimoaie (campion kickbox), Maria Constantin (artistă), Remus Boroiu (specialist în transformarea corporală), Bianca Patrichi (coregrafă), DOC (rapper), Vica Blochina (vedetă TV), Sebastian Dobrincu (antreprenor și artist), Ștefania Stănilă (campioană la gimnastică), Gheboasă (artist). Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 59 din 22 mai 2023 complet.

Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu o dorință incredibilă de a aduce primele puncte pe nisipul torid din Republica Dominicană și cu gândul că ar putea începe cel mai dificil show cu o victorie, concurenții vor da totul.

Survivor Romania sezonul 4 episodul 59 online din 22 mai 2023 poate fi urmarit mai jos

După anunțarea celor 12 Faimoși, a venit rândul și războinicilor.

Echipa lor este formată din: Alin Chirilă (luptător MMA), Alexandra Porkolab (manager marketing și vânzări), Robert Moscalu (barman), Lucianna Vagneti (antrenor personal), Dan Ursa (director zonal vânzări), Maria Lungu (designer vestimentar), Andrei Krișan (antrenor personal), Daria Chiper (baschetbalistă), Răzvan Danciu (student), Andreea Moromete (creator de conținut), Andrei Neagu (actor), Codruța Began (profesor Educație Fizică și Sport). Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 59 din 22 mai 2023 complet.

Show-ul fenomen se întoarce! Toți cei de acasă l-au așteptat, Daniel Pavel îl va aduce! De trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm în doar câteva ore în prima ediție a SURVIVOR ROMÂNIA 2023!
Nu ratați, de la ora 20:30, la pro, in fiecare luni, marti si miercuri cel mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!


error: Content is protected !!