America Express Drumul Soarelui Episodul 20 din 18 Noiembrie

america-express-sezonul 20 drumul soarelui 2023 reluari integrale

Concurenții au fost nevoiți să transporte cocoși de luptă la America Expres sezonul 2 drumul soarelui episodul 20 din 18 noiembrie 2023. Înaripatele, însp, le-au creat echipelor mai multe probleme decât se așteptau și au izbucnit noi discuții aprinse. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 20 din 18 noiembrie 2023 reluare.

Pe Drumul Soarelui, concurenții s-au intersectat cu tradița luptelor de cocoși. Însă, înainte de asta, fiecare echipă a fost nevoită să își identifice înaripata rezervată. în funcție de anumite coduri. Misiunea s-a dovedit a fi una mai complicată decît a părut inițial pentru că posesorii de pinteni s-au lăsat greu prinși.

America express sezonul 2 episodul 20 din 18 noiembrie 2023

După ce au reușit să își găseascp propriul cocoș, concurentii i-au antrenat rapid pentru lupte și au plecat către următoare destinație. Ei au fost nevoiți să transporte și cocoșii în cutii speciale, dar pe drum au mai făcut mai multe opriri la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Acesta a fost momentul care le-a pus cele mai mari probleme!

În timp ce se aflau pe drum spre următoare destinație, echipele au primit un mesaj de la Irina Fodor prin care le spune că trebuie să facă un mic ocol. Toți au fost nevoiți să meargă la anumite magazine pentru a hrăni înaripatele, a le da apă sau a găsi anumite panglici.Odată ajunși la unul dintre magazine, Romică și Cătălin Țociu au încercat să scoată cocoșul din cutie, însă acesta încă era „în poziția de atac”.

Și la autostop, cei doi au întâmpinat probleme. Presiunea competiției ș-a spus cuvântului, iar Romică Țociu a izbucnit la adresa fiului său. Actorul i-a atras atenția lui Cătălin să nu mai ridice tonul la ei, dar situația a degenerat la America Express, sezonul 2 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Va invitam sa urmariti mai jos america express sezonul 2 episodul 20 online 18 noiembrie 2023

Pentru prima dată la America Express, sezonul 6 cinci echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă din inima unui trib indigen în ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Apoi, toți concurenții au avut parte de o surpriză.

O nouă zi sub semnul competiției de pe Drumul Soarelui le-a scos în cale concurenților niște parteneri simpatici, greu de de controlat. După o serie de misiuni care i-au pus în dificultate, cele mai multe dintre echipe au reușit să își echipeze campionii cu tot ce se impune pentru o luptă. Miza a fost tocmai calificarea la jocul de amuletă unde se califică cinci echipe la America Express, sezonul 2 ediția 20 in 18 noiembrie 2023.

Emisiunea america express sezonul 2: drumul soarelui episodul 20 online 18 noiembrie 2023

Drumul Soarelui a adus echipele teritoriul unui tribului amazonian Ukuy Wasi, care acceptă pentru prima oară vizitoatori europeni. Cu toate acestea, pentru că membri acestuia nu sunt întotdeauna prietenoși, gazda reality show-ului i-a avertizat să fie extrem de respectuoși cu tot ce ține de ei și de obiceiurile lor și să conformeze regulilor.

Ulterior, au aflat ordinea în care au venit. Astfel, prima echipă care s-a calificat la jocul de amuletă desfășurat în tribul amazonian este cea formată din Cătălin și Romică Țociu. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 20 complet 18 noiembrie 2023.

Pe locul 2 au ajuns la pupitru Laura Giurcanu și Sânziana Negru, urmate îndeaproape de Giulia și Vlad Huidu. Pentru că la acest joc de amueltă vor juca cinci echipe, Ada Gales și mama ei, Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au calificat și ele.

Ajunși în mijlocul tribului, pentru prima probă, fiecare echipă a ales câte un copil din tribul indigen care să-i reprezinte la un joc de fotbal. Înainte de start, însă, cu toții au trecut printr-o mică ceremonie de primire care a inclus si o băutură „dubioasă”.