America Express Drumul Soarelui Episodul 11 din 4 Noiembrie

america-express-sezonul 11 drumul soarelui 2023 reluari integrale

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la a1 in octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Iată tot ce trebuie să știi despre show-ul prezentat de Irina Fodor. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 11 din 4 noiembrie 2023 reluare.

America express sezonul 2 episodul 11 din 4 noiembrie 2023

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la a1 in octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Și în acest sezon, Irina Fodor va fi gazda show-ului de la a1. Gina Pistol a renunțat la acest proiect după ce a rămas însărcinată. Nouă echipe pornesc în aventura vieții lor pe Drumul Soarelui. Telespectatorii au parte de o premieră maraton de cinci zile. Drumul Soarelui îi va purta pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Va invitam sa urmariti mai jos america express sezonul 2 episodul 11 online 4 noiembrie 2023

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, fac parte din noul sezon America Express.

Fiecare echipă va avea de înfruntat multe provocări, însă miza este mare. Doar una dintre cele nouă perechi va pleca acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

Emisiunea america express sezonul 2: drumul soarelui episodul 11 online 4 noiembrie 2023

Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express – Drumul aurului. Cei doi au concurat cu echipa Andreea Bălan – Andreea Antonescu în cea mai strânsă întrecere finală din istoria reality show-ului. Perechile au avut bucăți de traseu pe care au luptat umăr la umăr, sporind suspansul finalei. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 11 complet 4 noiembrie 2023.