America Express Drumul Soarelui Episodul 1 din 21 Ocotmbrie

america-express-sezonul 2 drumul soarelui 2023 reluari integrale

Irina Fodor lansează prima probă în america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 1 din 21 octombrie 2023! Aceasta proba provoacă deja echipele să se deschidă misiunii fascinante din America Latină. Cu ce avantaj au pornit Alexia și Aris Eram în cursă: „Poate ne ajută cumva”. Ce au scos din bagaj chiar în timpul probei. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 1 din 21 octombrie 2023 reluare.

Medellínul este vizat de către turiști nu doar pentru umbrele lăsate de Escobar, ci și pentru luminile, culorile și formele închipuite de Fernando Botero. Născut aici, ilustrul artist se intitulează drept „cel mai columbian dintre columbieni”. Picturile și sculpturile sale se disting din rândul capodoperelor universale prin viziuni concentrate pe senzualitatea formelor, povestește Marius Damian.

America express sezonul 2 episodul 1 din 21 octombrie 2023

Impactul vizual este unul extrem de puternic, iar stilul inconfundabil alături de Gabriel García Márquez este considerat un nume de marcă al spiritualității din America Latină: Fernando Botero pe Drumul Soarelui, America Express!

Suntem în zorii aventurii la America Express, sezonul 2! Cursa poartă echipele către o vestită piață din Medellín închinată marelui artist Fernando Botero. Aici au de învățat numele unei serii de statui ale artistului și, la fel de important, să intre în contact cu un emisar al lui Pablo Escobar, identificabil după un indiciu esențial: poartă o șapcă neagră. Vor ști că au dat de el dacă acesta va recunoaște codul pe care echipa îl are la dispoziție. Câțiva sunt deja pe drum, restul sunt în căutare de mașini.

Proba lansată de Irina Fodor sună astfel: „Prima parte a misiunii este pentru urmașii lui El Patrón: Escobar. El are un pachet valoros pentru voi. Pentru că nu poate apărea în public, v-a trimis un emisar. Îl veți întâlni în Piața de Botero. Va purta o șapcă neagră, dar pentru a-l identifica corect, veți folosi un semnal secret la care el trebuie să răspundă după cum urmează…”, așa sună prima parte a misiunii. Spunem “prima parte” pentru că ceea ce urmează este personalizat pentru fiecare echipă!

Pentru perechea Alexia Eram și Aris Eram: „Mișcați-vă de două ori șoldurile spre stânga și o dată spre dreapta. Veți ști că l-ați găsit dacă și emisarul face același lucru”. Alexia și Aris Eram mărturisesc faptul că nu sunt deloc străini personajului Botero, asta pentru că tatăl lor le-a vorbit mult în copilărie despre el. Acesta este văzut ca un avantaj de cei doi, poate-poate, au mai reuținut niște nume! Va invitam sa urmariti mai jos america express sezonul 2 episodul 1 online 21 octombrie 2023

Ionuț Rusu și George Tânase au trecut prin momente de panică după ce un bărbat periculos s-a apropiat de mașina în care se aflau. Ce a urmat după ce polițistul a scos pistolul cu ei în mașină. Partea întunecată ne dezvăluie o fațetă deloc străină realității, o continuare a trecutului, care încă macină vieți sub tutela cartelurilor care vând droguri. Străzile sunt împânzite de oameni care dorm pe sub cerul liber, care au comportamente deviante, iar bătăile în stradă sunt la ordinea zilei.

Echipele noastre, însă, dau piept cu o realitate de care au stat departe până acum. Plecați în prima lor misiune de pe Drumul Aurului au privilegiul să vadă ce se întâmplă pe străzile din Medellín.

Emisiunea america express sezonul 2: drumul soarelui episodul 1 online 21 octombrie 2023

Ionuț Rusu și George Tânase au trăit momente de panică atunci când un bărbat periculos s-a apropiat de mașina lor. Ce s-a întâmplat mai apoi i-a lăsat pe concurenți fără cuvinte. Aceștia au privit cu uimire scenele din stradă: „Toți erau în sevraj. Eu n-am văzut un om, cumva, lucid acolo.”

Multe persoane erau sub influența stupefiantelor și își găseau un loc în stradă. Laura Giurcanu și Sînziana Negru au fost martore la o scenă de violență între femei, în plină stradă: „Uite fetele astea! Ce fac, se bat?” Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 1 complet 21 octombrie 2023.