America Express Drumul Soarelui Episodul 2 din 22 Octombrie

america-express-sezonul 2 drumul soarelui 2023 reluari integrale

Efortul depus și miza primului joc de amuletă din acest sezon la america express drumul soarelui episodul 2 din 22 octombrie 2023 i-au făcut pe concurențin să răbufnească și tensiunile au ieșit la iveală. Care sunt echipele calificate la primul joc de amuletă! Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 2 din 22 octombrie 2023 reluare.

Drumul Soarelui a debutat în forță, însă vremea s-a schimbat dintr-o dată și i-a luat prin surprindere pe concurenți. În timp ce o parte din echipe încă își termina misiunea din Cartierul 13, celelalte au ajuns deja la următoarea destinație, unde și-au găsit rucsacurile și au scăpat, în sfârșit, de bagajele uriașe cu care plecaseră de acasă. Mai mult decât atât, primele 3 echipe care ajung la Irina Fodor se califică la primul joc de amulet de la America Express, sezonul 6.

America express sezonul 2 episodul 2 din 22 octombrie 2023

La scurt timp după ce au terminat misiunea din Cartierul 13, Iulia Albu și Mike au cedat presiunii competiției. Iubitul vedetei a răbufnit în timp ce încercau să găsească o mașină, iar totul a plecat de la bagajele voluminoase de care ei încă nu au scăpat.

„Hai să mergem acasă. Punct. Că nu este nicio dramă. Nu am venit să car 60 de kilograme, a exclamat Mike. „Nu mai urla și nu mai înjura, că se dă pe cameră”, a încercat să îl calmeze ea. „Ca de obicei, când se întâmplă așa ceva, el și-a luat un moment în care a ieșit Craiova din el”, a glumit Iulia Albu apoi.

Deși erau pe punctul de a exploda, cei doi au reușit să plece de acolo și să găsească o mașină în care să se adăpostească de ploaia torențială.

În tot acest timp, Irina Fodor a așteptat primele echipe în Ciudad de Bello, orașul artiștilor, unde s-au născut o mulțime de personalități importante care au influențat cursul istoriei din Columbia. Presiunea mizei uriașie și-a spus cuvântul, însă, și asupra echipelor fruntașe.

„Această miză este una mare și la fel de important, vorbim de un Joker. Acesta vă oferă un avantaj foarte mare și vă poate ajuta în drumul spre imunitate”, a precizat gadza celui mai dur reality show din România. Va invitam sa urmariti mai jos america express sezonul 2 episodul 2 online 22 octombrie 2023

Deși toți concurenții au dat tot ce au avut mai bun, numai trei echipe s-au calificat la primul joc de amuletă și joker de la America Express, sezonul 6 în ediția 2 din 22 octombrie 2023. Astfel, primii care au găsit steagul America Express au fost Giulia și Vlad Huidu.

După un traseu istovitor la finalul căruia au dat și de urma rucsacurilor mult așteptate, concurenții s-au întâlnit pentru prima dată cu Irina Fodor. Gazda show-ului a întâmpinat cele 9 echipe într-un loc încărcat de istorie, însă numai cele ajunse pe primele 3 locuri au intrat la jocul de amuletă și Joker.

Emisiunea america express sezonul 2: drumul soarelui episodul 2 online 22 octombrie 2023

Este vorba despre Giulia și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga avantajul mult râvnit.

Cel care trebuie să aducă florile va veni la mine, eu îi dau întrebarea și va merge în piață pentru a găsi răspunul. Se întoarce cu răsounsul la mine, dacă e corect, eu îi dau un voucher pentru a aduce florile. Dacă a adus corect buchetele, i vor primi doi săculeți cu greutăți care se pot pune în cârca colegilor din celelalte echipe”, a explicat Irina Fodor regulile înainte de a da start primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 2 complet 22 octombrie 2023.