America Express – Drumul Aurului – Sezonul 1 Episodul 17 din 12 Februarie 2023

america express drumul aurului online sezonul 1 2023 reluare integral hd

În cele patru ediții consecutive ale emisiunii America Express – Drumul Aurului episodul 17 online 12 februarie 2023, telespectatorii vor urmări începutul unei curse nebune, în care adrenalina se îmbină cu misiunile inedite, ce provoacă abilitățile concurenților și aduc, în același timp, și mai multă culoare locală în celebrul reality show. Cele 9 perechi de vedete care se aliniază la start au în față un traseu impresionant, de peste 7.000 de kilometri, ce traversează Mexic, Guatemala și Columbia. Urmariti aici pe site emisiunea america express sezonul 1 episodul 17 complet din 12 februarie 2023.

Doi dintre concurenții care au decis să-și testeze, pe Drumul Aurului, limitele personale, dar și pe cele în cuplu, sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru.

America Express – Drumul Aurului episodul 17 din 12 februarie 2023 reluare

E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani… (râde) Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează la America Express”, a spus Chef Scărlătescu.

Eu prind repede limbile străine. Dar spaniola chiar am prins-o de foame. De nevoie am reușit să inventez niște fraze care sunt doar ale mele și care conving oamenii aici. Am dezvoltat niște strategii și la autostop. Eu vă spun sincer că voi ieși pe Ștefan cel Mare să fac autostopul spre serviciu”, a glumit el, adăgând că a pornit în această cursă extrem de motivat – cu atât mai mult pentru a nu fi ținta glumelor lui Chef Sorin Bontea, cel care a câștigat sezonul 3 Asia Express alături de Răzvan Fodor. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 1 episodul 17 online 12 februarie 2023.

Alături de ei, pe Drumul Aurului, pornesc Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela. Acestea sunt vedetele care, în acest sezon, concurează pentru mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai dur reality show din România și pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Emisiunea America Express sezonul 1 episodul 17 online din 12 februarie 2023, poate fi urmarita mai jos

Până la finală, însă, concurenții se întrec și pentru o nouă miză, care face competiția și mai aprigă. Este vorba despre Jokeri, aruncați în joc pentru prima dată la America Express episodul 17 din 12 februarie 2023. Aceștia au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum. Va invitam sa urmariti america express sezonul 1 episodul 17 reluare din 12 februarie 2023.

Întreaga aventură America Express episodul 17 online 12 februarie 2023 începe la a1 cu premiera maraton: duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:30.