Acces Direct 13 Noiembrie 2023 Episod Complet

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Acces Directdin data de 13 noiembrie 2023.

Acces direct este o emisiune talk-show de tip tabloid, transmisă pe postul de televiziune Antena Stars începând cu anul 2023, fost transmisă pe Antena. Emisiunea este prezentată de Mirela Vaida și Adrian Velea din ianuarie. Conceptul emisiunii aparține regizorului Bogdan Gheorghe. Emisiunea Acces direct a mai fost prezentată de Mădălin Ionescu, Simona Gherghe și Cristina Cioran, dintre care Simona Gherghe a fost cea mai longevivă.

Emisiunea a fost transmisă în trecut pe postul de televiziune românesc Antena, din septembrie 2008 până în mai 2023. Șefii de la Antena au decis să renunțe la formatul “Acces direct”, astfel emisiunea fiind preluată de postul Antena Stars. Emisiunea ,,Acces direct” este cunoscută pentru dezbaterea de cazuri controversate, din acest motiv emisiunea a fost amendată de mai multe ori de Consiliul Național al Audiovizualului. Între 2018-2020, Consiliul Național al Audiovizualului a aplicat 13 amenzi și patru somații publice emisiunii ”Acces direct din 13 noiembrie 2023”.

In curand, grilele posturilor Antena si Antena Stars vor suferi unele modificari. In acest material vom detalia o astfel de modificare, poate chiar cea mai importanta.

Ieri, Antena anunta ca din mai emisiunea Acces Direct se va muta complet pe Antena Stars. Dupa cum stim, din luna ianuarie 2023, de cand a inceput noul sezon al emisiunii Acces Direct, aceasta se putea vedea pe doua posturi: intre 16-19 pe A Stars.

Acces direct din 13 noiembrie 2023 online

Deoarece Acces Direct din 13 noiembrie 2023 a ridicat considerabil in audiente postul Antena Stars in intervalul orar in care era difuzata emisiunea, clasand Antena Stars pe locul 4 dupa Pro TV, Antena si Kanal D, eternele televiziuni ce completeaza podiumul audientelor (pozitia celor 4 canale de pe podium este aleatorie) si pentru ca se doreste o relansare a postului Antena Stars, reprezentantii Antena au hotarat sa mute complet aceasta emisiune pe Antena Stars.

Aceasta este a doua emisiune pierduta de Antena detrimentul televiziunii Antena Stars, prima emisiune fiind cea a lui Dan Capatos, XNS. Emisiunea prezentata de Dan Capatos era un show ce inregistra si inregistreaza audiente foarte bune in intervalul orar la care este difuzat.

Acces direct reluare online 13 noiembrie 2023, integral

Mirela Vaida a declarat despre aceasta mutare ca dinamica vietii si a evenimentelor i-a facut sa inteleaga ca sunt importanti pentru oameni, ca televiziunile de nisa sunt in crestere si ca au publicul lor foarte loial, acest public avand asteptari mari de la postul lor favorit. Mirela Vaida a mai mentionat printre altele ca fanii Acces Direct au urmarit emisiunea indiferent de ora de difuzare sau de statia TV pe care s-a difuzat.

Nu ratati o noua editie din emisiunea acces direct din data de 13 noiembrie 2023.