Sariti De Pe Fix Sezonul 1 Episodul 2 din 21 Septembrie 2023

Cosmin Seleși și Alex Bogdan sunt protagoniștii celei de-a doua probă a lui Cabral la sariti de pe fix episodul 2 din 21 septembrie 2023. Cei doi, deși au spus că nu mănâncă pâine absolut deloc, au fost invitați la cel mai amuzant joc al serii: „Pâine și apă”

„Înainte să iau apa în gură, vreau să îi spun lui Cosmin Seleși că am dat și eu probă de prezentator la Batem Palma?, iar acum o să mă răzbun”, a spus Alex Bogdan înainte de a începe proba.

Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 2 din 21 septembrie 2023

Cabral i-a invitat pe cei doi concurenți să tragă câte o carte de joc, pentru a se hotărî cine începe runda. Se pare că Alex Bogdan a fost mai norocos, așa că el va avea ocazia să îl lovească pe Cosmin Seleși peste față, în timp ce prezentatorul TV ține apă în gură. Scopul jocului este acela de a nu scuipa niciun strop de apă.

După ce Alex Bogdan l-a lovit pe Cosmin Seleși, Adela Popescu a reacționat: „Așa e proba asta?! Vai de capul meu!” Va invitam sa urmariti mai jos reluarea unei noi emisiuni, sariti de pe fix 21 septembrie 2023 sezonul 1 episodul 2.

În cadrul acestei probe, ambii concurenți poartă un dispozitiv de separare a buzelor, pentru a le încurca dicția. După ce atârt Emily Burghelea, cât și Lucian Ghimiși și-au pus dispozitivele în gură, cei doi au fost puși să citească anumite cuvinte, pe care colegul lui să le ghicească. Frumoasa blondină se descurcă de minune, reușind să spună extrem de clar orice termen de pe ecran. Cei doi au stârnit hohote de râs în platou, după această probă, dar și aplauze din partea celor din public.

Noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 2 online 21 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Anisia Gafton și Bogdan Drăcea sunt următorii concurenți care au fost puși la încercare de Cabral, de această dată la „Sport pe note”. În cadrul acestei probe, Anisia Gafton are un microfon prins cu o bandă elastică de picior, iar pentru a se auzi cântând, trebuie să facă scurte exerciții fizice. Bogdan Drăcea, pe de cealaltă parte, este și el pus pe un suport la care trebuie să facă tracțiuni pentru a cânta.

Cei doi au început proba cu melodia „Drumurile noastre”, iar amuzamentul nu a lipsit absolut deloc! Urmareste mai jos sariti de pe fix episodul 2 sezonul 1 complet 21 septembrie 2023.

În cadrul acestei probe, Cabral i-a invitat pe concurenți să se întoarcă în timp, în vremea studenției. Aceștia au fiecare câte un rol bine stabilit, iar atenția lor trebuie să fie îndreptată către stabilitatea pe planul înclinat!

Anisia Gafton și Anca Dinicu joacă rolul a două colege de cameră extrem de diferite, care nu se înțeleg absolut deloc. Blondina echipei dansează și cântă fără să o intereseze de partenera ei de locuință. Cele două încep să se certe, fără a ține cont de faptul că vor împărți același dormitor pe parcursul facultății:

„Tu nu ești capotistă? Dar când ai plecat cu băiatul ăla și ai făcut prostii pe capotă, cum te numeai? Nu tot capotistă?”, îi spune Anisia Gafton colegei sale.

Brusc, vine un curier cu un colet de la țară pentru Anisia: o găină!

Anca Dinicu, în rolul unei fete de la oraș influencer, se simte deranjată de această vizită surpriză a Anisiei:

„Măcar eu am un cocoș în pat!”, a spus Anca.