Romanii Au Talent – Sezonul 13 Episodul 10 din 24 Martie 2023

romanii au talent sezonul 13 online 2023 reluare complet

In editia romanii au talent sezonul 13 episodul 10 reluare 24 martie 2023, a fost o seara minunata alaturi de noi talente! Natalia este tânăra de 12 ani care a reușit să cucerească atât publicul, cât și jurații, trecând în etapa următoare cu 4 de DA. Aceasta a uimit pe toată lumea cu talentul ei muzical, dar și cu alegerea melodiei.

Natalia este eleva in clasa a VI-a la Liceul Don Orione din Oradea și a venit cu un moment rock la Romanii au Talent sezonul 13 episodul 10. Crede că o reprezinta acest gen musical pentru că și ea este mai zvăpăiată, nebună, agitată.

Romanii au talent sezonul 13 episodul 10 online 24 martie 2023

La varsta de 7 ani si-a descoperit talentul. La școala la care învața s-a organizat un concurs la care a participat și a decis să urmeze cursuri de canto la Palatul Copiilor. Face canto cu Ovidiu Lazar și se pregătește cu Ovidiu Anton pe genul rock.

De la părinți a aflat despre acest stil, prima piesă rock pe care a ascultat-o și pe care a învătat-o a fost “Show Must Go On” și a doua a fost “Moment of Silence” de la Ovidiu Anton. Tot acesta îi scrie și piesele. Mai jos puteti urmari reluarea emisiunii romanii au talent sezonul 13 episodul 10 din 24 martie 2023 fara intreruperi.

Garry Cozma are 34 de ani și vine din Republica Moldova, acolo unde a studiat la Colegiul de Muzica „Ștefan Neaga”, Chișinău. Acesta, deși a avut moștenit talentul în muzică de la tatăl său, a ales să practice magia.

Garry Cozma a făcut parte dintr-o trupă de pop-rock în perioada liceului, fiind chemat adesea să apară pe posturile de televiziune locală. Ajuns la o emisiune TV din România, bărbatul l-a descoperit pe magicianul Bogdan Mangu, care l-a cucerit din start. În acel moment, Garry a decis să renunțe la muzică și să urmeze o carieră în magie, exersând mult timp trucuri noi și interesante.

Horațiu și Larisa au 17 ani și sunt parteneri de dans de 10 ani. Cei doi fac dans sportiv de performanță și au visat mult timp să ajungă pe scena Românii au Talent sezonul 13 episodul 10 online 24 martie 2023!

Fiecare dintre ei are o poveste uimitoare. Horațiu nu și-a dorit să devină neapărat dansator, însă la vârsta de 8 ani mama lui l-a dus la cursuri deoarece își dorea ca fiul său să facă sport. Acesta a rămas alături de coregrafi și a reușit să își contureze un nume în clubul de dans la care activează. Părinții lui l-au susținut mereu în acest domeniu, ambii lucrând în logistică.

Un nou episod din romanii au talent sezonul 13 episodul 10 integral 24 martie 2023, poate fi urmarit mai jos

Monique Family este trupa de dans care a venit pe scena Românii au Talent cu un număr plin de energie! Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani au făcut un adevărat show în fața juraților și au primit 4 de DA.

Copiii sunt elevi ai școlii de dans ”Monique”. Sunt 7 grupe avansate și din acestea au fost selectați cei mai buni copii, cei mai competitivi, cei care nu lipsesc des de la cursuri, cei care au atitudine și care au putut face față acestei provocări. Urmareste mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 10 integral din 24 martie 2023.