Chefi La Cutite 25 Septembrie Sezonul 12 Episodul 15 Complet

chefi la cutite 25 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 15

Doar un pas îi mai desparte pe concurenți la chefi la cutite 25 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 15 de mult dorita tunică. În editia 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, participanții care au rămas în competiție au avut de gătit paste. Deși inițial, multora li s-a părut un preparat simplu, la jurizare și-au schimbat părerea. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 25 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 15..

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 integral 25 septembrie 2023

Cei trei chefi au degustat extram de atenți și au ținut cont de fiecare detaliu pentru a se asigura că își aleg cei mai potriviți membri pentru echipele lor. Însă, pe lângă testul gutului, ei au avut de trecut și testul presiunii. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 15 din sezonul 12 reluare pe 25 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

În episodul 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au dat startul celei de-a doua probe din battle. Cei trei chefi i-au fiert la foc mic pe cei 46 de concurenți, iar emoțiile lor au atins cote maxime.

Cu toate acestea, în timp ce se plimbau printre bacurile din bucătăria Chefi la cuțite, un anume preparat le-a atras atenție. Jurații nici nu s-au încumetat să guste din porția de paste prezentată de Răzvan Mincă și au privit lung forma neobișnuită.

După două probe de foc care le-au pus la încercare abilitățile de bucătari, dar și capacitatea de a lucra sub presiune, concurenții rămași în competiție au așteptat cu sufletul la gură deznodământul. În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare preparat și au decis cine sunt concurenții care intră în echipele lor.

După ce au terminat de gătit toate seriile, chefii au anunțat cine sunt primii concurenți care au intrat în echipele lor. Toți cei care au ajuns până aici au așteptat cu sufletul la gură să alfe dacă vor primi o tunică. În sezonul 12 Chefi la cuțite, chef Sorin Bontea are echipa portocalie, chef Florin Dumitrescu echipa magenta, iar chef Cătălin Scărlătescu echipa turcoaz.

Chef Florin Dumitrescu a ales concurenții care vor face parte din echipa sa în sezonul 12 Chefi la cuțite. În ediția din 15 din 25 septembrie 2023, juratul a oferit șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur.

Așteptarea a luat sfârșit! Din mii de concurenți înscriși în preselecții și aproximativ 120 care a intrat în boocamp, chef Florin Dumitrescu și-a format echipa de la Chefi la cuțite, sezonul 12. În ediția 15 din 25 septembrie 2023, juratul a ales șase concurenți cu abilităție diferite, pe care însă îi unește pasiunea pentru bucătărie. Acestora li se adaugă și cuțitul de aur, iar echipa e acum pregătită de confruntări.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 reluare 25 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Chef Florin Dumitrescu a decis cine sunt concurenții care vor face parte din echipa sa în sezonul 12 Chefi la cuțite. Pe lângă cuțitul de aur, juratul a oferit șase tunici pentru a-și întregi echipa portocalie. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 online 25 septembrie 2023.

Au trecut prin probe de foc, iar presiunea și emoțiile și-au pus amprenta asupra concurenților, în cele două probe de bootcamp de la Chefi la cuțite, sezonul 12. A fost o un bootcamp plin de probe surprinzătoare, în aparență ușoare, care însă i-au pun în încurcătură pe unii dintre cei 120 de concurenți care au ajuns până la această etapă.