Chefi La Cutite 18 Septembrie 2023 Sezonul 12 Episodul 11

chefi la cutite 18 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 11

Marius Stratulat i-a surprins pe chefi la chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 din 18 septembrie 2023 cu povestea lui de viață. Am putut să îl cunoaștem pe Marius Stratulat, un concurent cu o poveste de viață surprinzătoare. La doar 22 de ani, concurentul și-a pierdut abilitatea de-a merge, însă nu și pofta de viață. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 18 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 11..

Concurentul a venit la Chefi la cuțite sezonul 12 ca să demonstreze că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat. Pe lângă pasiunea sa pentru grădinărit, Marius Stratulat spune că iubește și bucătăria. Ca să îi impresioneze pe chefi,acesta a decis să pregătească o rețetă de biban de mare cu piure de cartofi dulci și sos acrișor.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 11 integral 18 septembrie 2023

Când preparatul a fost gata, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat rețeta și au încercat să își dea seama cine ar fi putut găti o astfel de rețetă. Nu mică le-a fost surpriza atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Marius Stratulat. Acesta le-a oferit în dar câte un pliant, apoi s-a prezentat. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 11 din sezonul 12 reluare pe 18 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

Chefii au fost uimiți de lecțiile de viață date de concurent și, la final, i-au dat și verdictul: cu două cuțite, concurentul a primit șansa de-a merge în bootcamp, dar a ales să ia cuțitul prieteniei, cel de argint.

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 18 septembrie 2023, Valentin Butnaru a degustat preparatele și a decis cine a câștigat a treia bombă cu amulete.

Irina Fodor a pregătit pentru chefi on bombă cu amulete și fiecare a încercat să pregătească o rețetă cât mai gustoasă pentru a cuceri papilele gustative ale invitatului special. Valentin Butnaru a degustat farfuriile și a dat verdictul. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat cine a câștigat bomba cu amulete, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 18 septembrie 2023.

„E prima și ultima oară când pot să spun felicitări pentru preparate, au fost toate uimitoare. Însă, preparatul câștigător este cel de scaloppine”, a fost vestea dată de Valentin Butnaru, care a crezut că va înmâna bomba cu amulete lui Sorin Bontea.

„Te-am ars! Nu cred!”, a zis Florin Dumitrescu, fericit că a câștigat și totodată amuzat că l-a păcălit pe invitatul special.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 11 reluare 18 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Aurel Ciuchilan este concurentul care i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Concurentul în vârstă de 71 de ani i-a uimit pe jurați cu povestea lui de viață, dar și cu cee ace a scos la iveală despre Dem Rădulescu și Puiu Călinescu. La final, chefii i-au dat verdictul, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată la Antena 1 pe 18 septembrie 2023. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 11 online 18 septembrie 2023.