Chefi La Cutite 13 Septembrie 2023 Sezonul 12 Episodul 9

chefi la cutite 13 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 9

Cristina Ștefania a anunțat cine a câștigat cea de-a noua amuletă de la chefi la cutite sezonul 12 episodul 9 din 13 septembrie 2023. Chefii au așteptat cu sufletul la gură răspunsul pentru a doua bombă cu mai multe amulete. Află în rândurile de mai jos ce decizie a luat artista pentru proba Wine pairing & monocrom. La cine pleacă bomba cu amulete. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 13 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 9..

În cel de-al 9-lea episod a sezonului 12 din emisiunea “Chefi la cuțite”, difuzată pe 13 septembrie 2023, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Patrizia Paglieri s-au înfruntat într-o bătălie culinară pentru a obține bomba care aduce mai multe avantaje semnificative.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 9 integral 13 septembrie 2023

La finalul acestei provocări, doar unul dintre chefi a reușit să obțină bomba cu amuleta, care are puterea de a oferi mai multe avantaje unui singur chef. Verdictul final a aparținut Cristinei Ștefania, după o degustare atentă și meticuloasă a preparatelor prezentate. “Toate au fost extrem de bune! Peștele, ambele variante m-au surprins. Vă spun acum, foietajul l-am ales”, a spus Cristina. Sorin Bontea a câștigat bomba cu amulete. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 9 din sezonul 12 reluare pe 13 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

În episodul 9 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 13 septembrie 2023, Fabian a venit să își încerce norocul la Chefi la cuțite, dar și să-și testeze talentul. Scenarist și regizor de profesie, Fabian vine nu de departe, ci din Mogoșoaia, Ilfov, și la vârsta de 24 de ani încearcă să facă un film în România.

Spune că în viață vrea și filme și restaurante pentru că asta îi place cel mai mult, însă până până să treacă la analiza farfuriei sale chefii au fost curioși să-i afle mai pe îndelete povestea. Fabian spune că a venit la Chefi la cuțite pentru a a vedea cât de bun poate să devină: “Eu gătesc în fiecare zi de atâția ani îmi place foarte mult să fac asta”.

Tot in seara aceasta, in episodul 9 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 13 septembrie 2023, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu primsc vizita unui Chef patiser celebru din Franța, Tal Spiegel, care vrea să-i impresioneze pe jurați cu creația sa culinară. Tal Spiegel și-a scris povestea în capitala Franței în cel mai creativ mod, îmbinând deserturile irezistibile și moda în mediul online, acolo unde contul său de Instagram Desserted_in_Paris l-a transformat într-un influencer.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 9 reluare 13 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Dincolo de social media, Tal Spiegel și-a câștigat renumele lucrând cu mari companii pentru care a creat deserturi unice, încorporând în bucătărie expertiza în design câștigată în fosta sa carieră de art director. Mai mult, Tal a publicat o carte de succes, în care explorează lumea deserturilor create de el asemenea unei călătorii inspiraționale, concentrându-se pe culorile, structura, compoziția, dar și povestea fiecărui desert. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 9 online 13 septembrie 2023.