Cununa de Lacrimi: Povestea Continua – Episodul 99 si Episodul 100 din 17 Martie 2023

cununa de lacrimi sezonul 2 telenovela online 2022 acasa online

Începând din februarie, iubitorii personajului Refugio vor putea urmări noile sale aventuri.
„Cununa de lacrimi“/„Corona de lagrimas“ este povestea lui Refugio, mamă a trei copii: Patricio, Edmundo și Igancio. Aceștia au fost evacuați din casă și au crescut în Mexic, unde au luat viața de la zero. Mult timo, Refugio şi-a neglijat problemele de vedere, pentru a le oferi copiilor săi tot ce au nevoie. Însă Patricio a urmat Dreptul, Edmundo Medicina, iar Ignacio a lucrat de foarte tânăr într-un magazin, pentru a-și sprijini financiar mama și frații. Urmareste mai jos noua telenovela cununa de lacrimi: povestea continua episodul 99 si episodul 100 din 17 martie 2023 online.

Cununa de lacrimi: Povestea continua episodul 99 si episodul 100 din 17 martie 2023 reluare

Patricio s-a îndrăgostit de o fată bogată, Olga, căreia, de ruşine, îi spune că Refugio i-a fost doică, nu mamă, și că acum o îngrijește pentru că este bolnavă. Edmundo a făcut pereche cu Lucero, rănindu-l pe Ignacio, care o iubeaîn secret.

Într-un noian de minciuni, acte ilegale şi frustrări adunate în timpul unei vieţi pline de lipsuri, fiecare se loveşte de noi provocări şi situaţii stânjenitoare. În al doilea sezon, telespectatorii vor vedea noi aventuri din viața tumultoasă a lui Refugio și a celor trei fii ai săi.

Producţia Televisa, care va fi difuzată zilnic la Acasă, a câştigat trei trofee la Premiile Tv y Novelas 2013, printre ele şi cel pentru Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru Victoria Ruffo.

Protagonista a declarat că rolul său din „Cununa de lacrimi” îi este dedicat mamei sale, căreia îi este recunoscătoare pentru tot ce i-a dăruit şi care a suferit de curând o operaţie. Urmareste mai jos noua telenovela cununa de lacrimi: povestea continua episodul 99 si episodul 100 din 17 martie 2023 online.

Telenovela Cununa de lacrimi: Povestea continua episodul 99 si episodul 100 din 17 martie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Lacrimile mele aveau sens, pentru că gândurile mele este îndreptate către mama mea. Refugio este o femeie care îşi iubeşte enorm copiii şi face tot posibilul să îi aducă pe drumul cel bun. Deşi nu sunt o fire plângăcioasă şi îmi dau lacrimile doar la emoţii puternice, în film plând destul de mult”, dezvăluie Victoria Ruffo.

Serialul „Cununa de lacrimi“ este difuzat la Acasă de luni până vineri de la ora 16.00.